4 juni 2022

Braderie Dinteloord 11 juni

Op zaterdag 11 juni is er weer een jaarlijkse Braderie in het mooie centrum van Dinteloord.
Ook senioren vereniging KBO-Dinteloord heeft een mooi plaatsje gereserveerd als standhouder.
We mogen U eindelijk weer ontmoeten en kunnen U informatie geven wat Wij als gezelligheid en belangenvereniging voor jonge en oudere “senioren” kunnen doen voor onze leden.
Wij bieden volop gelegenheid voor gezellige ontmoetingen door vele activiteiten te organiseren, U ontmoet andere mensen, doet u samen aan ontspanning en sport, neemt u deel aan culturele en zingevingsactiviteiten en kunt u terecht voor individuele hulp en ondersteuning. Vooral de vrijwillige inzet van een grote groep actieve leden maakt dit mogelijk.
Wilt u kennismaken met een KBO-Afdeling in uw eigen omgeving en meer over onze gezellige vereniging te weten komen, dan zien wij u graag op de Braderie in Dinteloord op zaterdag 11 juni.